• Bungalow type Landhuis

Type A

Geschikt voor max. 4 personen

Deze gezellige vakantiehuisjes bevinden zich op het bosrijke gedeelte van het park. De totale oppervlakte van deze bungalows bedraagt 60 m² waardoor het ideaal vertoeven is voor 4 personen. De onderlinge afstand tussen de vakantiehuizen is groot te noemen waardoor iedere bungalow een grote prive kavel heeft.

Type B

Geschikt voor max. 6 personen

Het type B bungalow is een sfeervol ingericht vakantiehuis. Ook deze bungalows bevinden zich in het bosrijke gedeelte van het bungalowpark. De bungalow heeft een oppervlakte van 64 m² en hierdoor is het type B zeer geschikt voor 6 personen. Met een eigen gazon van ruim 750 m² beschikt het type B over een zeer grote tuin.

Type C

Geschikt voor max. 6 personen

Volop genieten van vele extra’s, dat is wat bungalow type C u te bieden heeft. Ruim uitgebouwde- en nieuw ingerichte woonkamer met bureauhoek: een huis voorzien van vele gemakken. Met een woonoppervlak van 86 m² zeer geschikt voor een fijne vakantie met 6 personen. Tuin met twee goed ingerichte buitenterrassen waarvan 1 met aansluiting voor de aanwezige elektrische barbecue.

Type D

Geschikt voor max. 6 personen

Bungalow type D heeft niet alleen een ruim woonoppervlak van 80 m² maar beschikt ook over een groot eigen gazon. Deze bungalow biedt u vele voordelen van een Drentse vakantie. Bent u opzoek naar rust en ruimte? Deze bungalow is wat u zoekt.

Type Landhuis

Geschikt voor max. 6 personen

Het type Landhuis is voorzien van een moderne inrichting en luxe voorzieningen. Deze vakantiewoningen bestaan uit een begane grond met verdieping en hebben een hierdoor een groot woonoppervlak van maarliefst 142 m². Rond de bungalow en een eigen gazon is een beukenhaag geplaatst zoadat u volop kunt genieten van uw privacy.

Sommige van onze Landhuizen zijn te huur voor langere periode of te koop.

 

Bungalowpark Boerhaarsveld

Warmenbossenweg 5

9443 TN Schoonloo

0592 - 501 485