• Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Kan ik ook telefonisch / per e-mail een bungalow reserveren?

Ja dat is mogelijk. Naast het reserveren van een vakantie via de website kunt u ook telefonisch of per e-mail een reservering bij ons plaatsen. Wilt u liever persoonlijk te woord gestaan worden dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0592 – 501 485 of stuurt u een e-mail naar info@boerhaarsveld.nl

Is een bungalow ook voor een langere periode te huur?

Op het bungalowpark zijn naast de reguliere vakantieverhuur ook enkele bungalows beschikbaar voor verhuur van een langere periode, zgn. overbruggingsverhuur. Zo zijn er gemeubileerde maar ook ongemeubileerde bungalows te huur. Deze verhuur verloopt in dit geval per maand en hiervoor hanteren we dan ook aangepaste prijzen. Er zijn bepaalde voorwaarden aan deze verhuur verbonden. E.e.a. kunt u nalezen op de website van de gemeente Aa en Hunze. Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte in centraal Drenthe? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Kan ik een folder & prijslijst van Bungalowpark Boerhaarsveld aanvragen?

Wilt u liever een folder met prijslijst van ons ontvangen? Stuur een bericht met uw adresgegevens naar info@boerhaarsveld.nl of via de contact button op de website. Wij zullen ervoor zorgen dat u zo spoedig mogelijk een folder met prijslijst van Boerhaarsveld ontvangt.

Is het mogelijk om een recreatie bungalow te kopen?

Op Bungalowpark Boerhaarsveld bestaat de mogelijkheid om te investeren in een eigen vakantiehuis. Zowel voor eigengebruik, voor vakantieverhuur of een combinatie hiervan. Er zijn diverse mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u informeren.

Maakt Bungalowpark Boerhaarsveld deel uit van een recreatieketen?

Bungalowpark Boerhaarsveld is sinds 1968 een kleinschalig opgezet familiebedrijf. In de beginjaren kon men kamperen bij de boer, later werden de eerste zomerhuisjes gebouwd en inmiddels is er ook ruimte voor luxe landhuizen op het bungalowpark. Als familiebedrijf verzorgen wij zelf het beheer en de verhuur op het park. Het park maakt dan ook geen deel uit van een grote recreatieketen.

Bungalowpark Boerhaarsveld

Warmenbossenweg 5

9443 TN Schoonloo

+31 592 501 485

logo vvvlogo drenthe