• Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Boerhaarsveld Vakanties C.V. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Boerhaarsveld Vakanties C.V. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite van Boerhaarsveld Vakanties C.V. toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Boerhaarsveld Vakanties C.V. kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s.

Auteursrechten

Boerhaarsveld Vakanties C.V. behoudt zich het auteursrecht van de op deze website vermelde teksten, beeldmerken, logo’s en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Boerhaarsveld Vakanties C.V. Via de contact-link op de betreffende pagina kunt u contact opnemen voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

Privacy

Boerhaarsveld Vakanties C.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens, bijvoorbeeld rondom het gebruik van deze website. De verkregen informatie zal nooit worden gebruikt voor andere commerciële doeleinden dan de huidige bedrijfsprocessen van Boerhaarsveld Vakanties C.V.

Voor vragen over de website kunt u in contact treden met Boerhaarsveld Vakanties C.V., via e-mailadres: info@boerhaarsveld.nl

Bungalowpark Boerhaarsveld

Warmenbossenweg 5

9443 TN Schoonloo

0592 - 501 485