• Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Boerhaarsveld C.V. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Boerhaarsveld C.V. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite van Boerhaarsveld C.V. toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Boerhaarsveld C.V. kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s.

Auteursrechten

Boerhaarsveld C.V. behoudt zich het auteursrecht van de op deze website vermelde teksten, beeldmerken, logo’s en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiĆ«ren zonder schriftelijke toestemming van Boerhaarsveld C.V. Via de contact-link op de betreffende pagina kunt u contact opnemen voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

Privacy

Boerhaarsveld C.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens, bijvoorbeeld rondom het gebruik van deze website. De verkregen informatie zal nooit worden gebruikt voor andere commerciƫle doeleinden dan de huidige bedrijfsprocessen van Boerhaarsveld C.V.

Voor vragen over de website kunt u in contact treden met Boerhaarsveld C.V., via e-mailadres: info@boerhaarsveld.nl

Bungalowpark Boerhaarsveld

Warmenbossenweg 5

9443 TN Schoonloo

+31 592 501 485

logo vvvlogo drenthe